vrijdag 9 november 2007

Dancing Daddies


Luuk heeft Hans geïnterviewd voor het boek 'Keeping up the good life' van de 'community' Dancing Daddies. Ik begrijp het als ik iets te hard ga en niet iedereen deze zin direct begrijpt. Een community is een groepje mensen dat socialiseert of netwerkt rondom een bepaald thema. In dit geval is dat thema het vaderschap in combinatie met een baan met inhoud. Er zullen vast veel meer community's zijn met dit thema, maar deze heet dus Dancing Daddies. En de ondertitel, Keeping up the good life, wil zeggen dat je naast vaderschap en baan, óók nog lol wilt. En Luuk is m'n vriend en Hans is de buurman en ze zijn allebei vreselijk doelgroep.

Een club van vaders dus die drie dingen hebben of willen. Èn ze willen ervaringen uitwisselen. Omdat het zo nieuw is dat vaders zorgen (anno 2007), is er behoefte aan kennisdeling. Zo leg ik het dan maar even uit. Die vaders zijn misschien onzeker, of juist helemaal niet, maar ze willen in ieder geval van elkaar weten hoe ze blackberrieën in de zandbak. Of zoals het in Lof stond: 'tja het is natuurlijk niet relaxed als je een belangrijk zakelijk telefoongesprek aan het voeren bent en op de achtergrond hoor je je dochter vanuit de wc roepen: papa, ik ben klaahaar!' (van een vader die het overigens heerlijk combineert). Lof zou de vrouwelijke pendant kunnen zijn van die Dancing Daddies. Over Lof een volgende keer.

En zo stond ik woensdagavond -Luuk relaxed gevaderd op z'n papadag, ik bruutgruwelijk overwerkt na een pleuresdag- te socializen / netwerken met allerlei vip's. Dus Mijke (docent communicatie) praat met Luuk (hoofdredacteur marketingtribine), praat met Allart (hoofdredacteur Adfodirect), praat met Michael (hoofdredacteur Adformatie in ruste), praat met Remko (techniek bij Agency.com), praat met Arie (pr-man, ex-Qi en verzinner van de avond, praat met enzovoort. En dan op de scooter naar huis.

Geen opmerkingen: